Personale

Lidenskab, kompetence og smil i det grønne. Vi venter på dig...

Grønne Hjem er et team bestående af mange karakterer. Vi har dygtige gartnere, der kan besvare alle spørgsmål, der måtte være om planter, sygdomme og skadedyr og meget mere. Desuden har vi blomsterbindere, der sørger for at du kan komme afsted med en gave der ligner en million samt servicemedarbejdere, der altid vil gøre deres bedste for at give kunderne en god oplevelse.

Grønne Hjem er godkendt til at uddanne både produktions- og væksthusgartnere, og vi er altid nysgerrige efter at møde nye personligheder, der kan tilføje vores team værdi.
 

Findhaveplanter.dk

Grønne Hjem samarbejder med findhaveplanter.dk, hvor du til hver en tid kan gå ind og finde de haveplanter du søger. Det er vores egen Karin der har hjemmesiden, og som flittigt laver plantebeskrivelserne og tager de flotte fotos. På findhaveplanter.dk kan du søge på specifikke planter du på forhånd kender, eller du kan søge efter forskellige kriterier så som højde, farve, blomstring og meget mere. På den måde kan du sammensætte et bed efter farver og højde eller endda finde inspiration til hele haveplanen.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld